Galeria Galeria Galeria Galeria Galeria Galeria Galeria
ZARZĄD FUNDACJI

Ania Janiak - fundator i członek Zarządu Fundacji

„Człowiek, jego wewnętrzny świat i relacje z otaczająca rzeczywistością, zawsze były dla mnie największą inspiracją" - humanistka i malarka, ma za sobą okres aktywnej twórczości artystycznej, przygodę z grafologią, staż pedagogiczny i... prawie osiemnastoletnią ekstremalną przygodę, jaką jest bycie mamą młodego Aspie. Teraz stara się połączyć te wszystkie doświadczenia i wykorzystać je w pracy z młodymi ludźmi, potrzebującymi szczególnie wrażliwego i twórczego podejścia

.

Przemek Janiak - fundator i członek Zarządu Fundacji

Z wykształcenia jest politologiem, z zawodu policjantem, a z zamiłowania historykiem. Pasjonuje go fotografia - podpatrywanie i twórcze dokumentowanie natury i ludzi. Od kilku lat uprawia wspinaczkę skałkową i taternictwo, jest instruktorem wspinaczki skałkowej oraz członkiem Klubu Wysokogórskiego w Poznaniu. Aktualnie cały swój wolny czas poświęca młodym ludziom - wspinając się z nimi i pomagając odkryć nieznany, magiczny świat górskiej przygody i nowych emocji.

.